Qendra kulturore “Pjeter Gaci” me ansamblet e saj po pergatitet per dy aktivitete te rendesishme jashte trojeve shqiptare nderkohe edhe per aktivitete te tjera deri ne perfundim te ketij viti.Hysa ka treguar se objektivi kryesor eshte mbeshtetja dhe perfshirja e te rinjve ne pasurine e muzikes qytetare popullore shkodrane.

Qendra kulturore “Pjeter Gaci” po tenton qe ne aktivitetet e saj sic ishte “ahengu shkodran” te perfshije edhe artiste te rinj ne menyre qe kjo pasuri kulturore te kete trashegimtar por per te arritur kete objektiv ka nevoje per me shume investim ne infrastrukturen dhe logjistiken e kesaj qendre.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/_1aCX6LIC5w?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMËSUESIT E RINJ ME KONKURS
Artikulli tjetërSHQIPTARET ABUZOJNE ME TE VESHURIN “FIRMATO”