Objektivi i i qeverisë për 2016-tën është kapërcimi përtej 3% të rritjes ekonomike. Ky synim u bë i qartë nga vetë kryeministri Edi Rama në një konferencë për shtyp, ku ka bërë dhe analizën e një viti.

Duke analizuar vitin që po lëmë pas, kreu i qeverisë tha se janë shlyer 600 milionë dollarë borxhe të prapambetura, apo të fshehura nga qeveria e kaluar në sektorë të ndryshëm. Rëndësi të veçantë sipas Ramës ka edhe zvendësimi i taksës së sheshtë me taksën progressive

Artikulli paraprakMBLIDHET BORDI I VLLAZNISË, SHPËTIM QUKU KRYETARI I RI
Artikulli tjetërMAKINA HUMB KONTROLLIN PËRPLASET ME MURIN