Me moton, “T’i kthejmë rininë Shkodrës”, kandidati i PD Bardh Spahia zhvilloi një bisedë online me të rinj të talentuar shkodran, që janë larguar nga Shqipëria për shkak të keqqeverisjes 8 vjeçare të Edi Ramës. Të rinjtë folën për arsyet që i kanë detyruar të emigrojnë.

Kandidati i PD Bardh Spahia, ftoi të rinjtë që në 25 prill të kthehen për të votuar dhe për t’u bërë pjesë e ndryshimit.