BLUTË E SHKODRËS VIJOJNË OPERACION KUNDËR BIMËVE NARKOTIKE NË FSHATIN MAZREK Ne vijim te operacioneve te njepasnjeshme te zhvilluara nga strukturat e Drejtorise se Policise se Qarkut Shkoder per Parandalimin e Kultivimin e bimeve narkotike, si dhe per evidentimin dhe shkaterrimin e parcelave te kultuvuara me bime narkotike,me datë 01.05.2015 në ora 15.00,

Efektivat e Komisariatit te Policise Shkoder kane vijuar me nje tjeter operacion per kete qellim ; Mbi bazen e informacioneve te marra ne rruge operative se në fshatin Mazrek, komuna Gur i Zi ne Shkoder jane te kultivuara tre parcela me bime narkotike, eshte ushtruar nje tjeter operacion ku : Janë gjetur dhe asgjesuar 3 parcela me gjithsej 1344 rrenjë bimë narkotike Canabis Sativa. Po punohet për identifikimin dhe kapjen e kultivuesve