QYTETARËT FRIKË DHE PASIGURI, MUNGOJNË DENONCIMET DHE ARRESTIMI I AUTORËVE. Ne Shkoder, pre e grabitjeve tashme nuk jane vetem subjektet e biznesit, por edhe banesat private.

Ne radaksine e Star Plus, kane mberritur nje sere ankesash nga qytetaret, pikerisht per shtimin e rasteve te grabitjeve te banesave ne qytetin e Shkodres. Lagjaj Qemal Stafa dhe lagjia Sklenderbeg ne Shkoder, duket se jane me te rrezikuarat sa I takon ketyre rasteve te shfaqura nga qwytetaret ghjate dy javeve te fundit te muajit janar. Sipas te dhanave te mbledhura behet fjale per disa grabitje te banesave te cilat nuk shkojne ne shume te madh te vlerave monetare por ne objekte personale dhe sende materiale, tek te cilat grabitesit bnuk jane kursyer ne asjge. Megjithate, pavaresisht kesaj problematike e cila rishfaqet serish ne Shkoder, burime prane policise se Shkodres bejne me dije se per keto raste, nuk ka denoncime nga ana e qytetareve per te cilat me pas policia ten is hetimet per zbardhjen e autoreve te ketyre grabitje. Megjithate blute e Shkodres, bejne me dije se gjate diteve te fundit jane shtuar efektivet e policise ne disa zona te qytetit ne te cilat mesohet se ka pasur raste te grabitjeve ne qytetin e Shkodres, te cilat rikthejne friken dhe pasigurine tek qytetaret.