PAS VENDIMIT TË QEVERISË, FLASIN QYTETARËT E SHKODRËS .

 

Por si jane pikat e karburantit ne Shkoder dhe si e shohin qytetaret vendimin e qeverise?
te pyetur nga gazetarja jone, qytetaret thone pikat e karburantit nuk duhet te jene afer banesave, sepse ata ndjehen te rrezikuar nga ndonje shperthim I mundshem.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/BsA8XVvOrE4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“YUNUS EMRE” IFTAR PËR RAMAZAN
Artikulli tjetër20 VITE PA BANJO PUBLIKE