KREU I GJYKATËS SË LARTË: DUHET OPERUAR ME SHPEJTËSI PËR DREJTËSINË PENALE. Reforma në drejtësi kërkon ndryshime dhe patjetër që këtë ndryshime do të bëhen në të ardhmen.

Kryetari I Gjykatës së Lartë Xhezair Zaganjori tha se tashmë është e nevojshme për tu përballur me krimet e shëmtuara që po ndodhin në vendin tonë. Kreu I gjykatës së lartë deklaroi se tashmë duhet operuar me një shpejtësi më të madhe dhe se duhet edhe një bashkëpunim më I madh mes institucioneve. Kreu I gjykatës së Lartë Zaganjori mori pjesë në inagurimin që iu bë godinës së re të Prokurorisë së Shkodrës duke dhënë edhe përgëzimet e tij.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/lJPMI5D3lbw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]