HILA: DO TË MARRË FUND PROBLEMI I VADITJES DHE KULLIMIT. Në vijim te turit te takimeve ne te gjitha zonat e Bashkise së Re te Vau Dejesit, kandidati I Partisë Demokratike Zef Hila, eshte takuar me banoret e fshatit Stajka ne Komunen e Bushatit. Kandidati I PD-se, Zef Hila, ka garantuar banroet qe ashtu sic ka funksionuar edhe me perpara ato do te lidhin se bashku nje kontrate bashkepunimi.

Gjate ketij takimi present kane qene edhe drejtues te larte te Partise Demokratike te cilet kane theksuar faktin se ne keto zgjedhje, pervec votes per kandidatin ka nje rendesi te vecante edhe vota per subjektin politik ne kete rast per Partine Demokratike. Me Ndarjen e re territorial tashme Bashkia e Re e Vau Dejesit, ka një territor të ri por edhe me probleme te ndryshme te cilat jane përfshire në platformën elektorale të kandidatit te PD-se Zef Hila