SI KA LINDUR 8 MARSI

Në të gjithë botën, 8 Marsi njihet si "Dita e Gruas".

RËNIA NË PESHË, JA MËNYRA E DUHUR

Aktivitetet fizike shpesh janë të njohura në lidhje me rolin që kanë në rënien në peshë.

6-VJEÇARJA SHQIPTARE I SHKRUAN PAPËS NJË LETËR DHE ZBULON NJË NGA PASIONET E TIJ

Një vajzë e vogël shqiptare që jeton në Itali, i ka shkruar Papa Françeskut një letër, së cilës ai i është përgjigjur.

Ja për çfarë mund të përdoret lëkura e mollës

Mollët janë një ndër frutat më të mira për shëndetin, por në pjesën më të madhe të rasteve ne i konsumojmë ato pa lëkurë, më shumë për çështje higjienike.

NJË BASHKIM INTERESANT I KUZHINËS SHQIPTARE NË SYTË E BOTËS

 Ata i kanë vendosur vetes një synim të përbashkët: të ndërtojnë një imazh të ri të kuzhinës shqiptare që ta përfaqësojnë në formën më të mirë para botës.

Ja përse femrat i duan meshkujt me mjekër

 Femrat tërhiqen më shumë nga djemtë me mjekër apo me mustaqe dhe për këtë e ka disa arsye.

VAKTET E PËRBASHKËTA DHE NDIKIMI I SHKËLQYER TEK ADOLESHENTËT

Dreka e përbashkët familjare është rast i shkëlqyer që prindërit, të cilët janë të mbingarkuar me punë, të flasin me fëmijët, sepse kjo me të madhe përcakton sjelljen e rrezikshme në të ardhmen.

FAJIN E KANE PICAT

Gatimi tradicional italian mund të jetë “fajtor” për ndotjen e ambientit. Një komunë në Napoli ka bërë përgjegjëse pikërisht piceritë me furrë druri për nivelin e lartë të ndotjes së ambientit. Komuna San Vitaliano, provincë e Napolit me 6 mijë banorë, ka nxjerrë një udhëzim që u imponon pronarëve të picerive të shuajnë furrat e drurit dhe të përdorin impiantet alternative për pjekje.

Fotografitë më të mira të vitit 2015 të realizuara me dron

Kohën e fundit janë shumë në trend fotografitë nga lart të realizuara me dron.

AKSESORI QË DUHET TA KENI PATJETËR KËTË DIMËR

Stina e dimrit ka trokitur dhe ju duhet që në gardërobën tuaj të zgjidhni veshjet që do ju ndihmojnë për të qëndruar sa më larg të ftohtit të kësaj periudhe.

BOTA