Filmi I aktorit të njohur të humorit “Bes Kallaku” është shfaqur premierë të mërkurën e 20 nëntorit në një nga kinematë e Tiranës. Në qendër të filmit është situata situata aktuale politike dhe sociale ku filmi nis pikërisht në momentin pasi opozita ka dorëzuar mandatet dhe personazhi kryesor Falco kthehet në Shqipëri për të marrë pushtetin duke përfituat nga kriza politike.

Bes Kallaku, në rolin kryesor të këtij filmi tregon emocionet e premierës dhe tregon se nuk mund ta përfundonte këtë film pa një actor shkodran të humorit.

Aktorja shkodrane e humorit, Drande Xhaj e cila pati një rol në këtë film tregon kënaqësinë e fituar nga ky bashkëpunim.Ndërkohë aktori I humorit Albano Bogdo ka një mesahz për spekatorin shkodran.

Në film, një rol kryesor pati edhe këngëtarja e njohur shqiptare Bleona Qereti
Historia e Skifterit, personazhit të famshëm që jetonte duke grabitur banesat e të pasurve italianë, tashmë I ëshët ëprshtatur realitetit shqiptar dhe krizës politike që po kalon vendi

duke përcjellur mesazhe të forta nën notat e humorit dhe parodive të shumta. Për spekatatorin shkodran filmi pritet të jepet në ditët e para të muajit dhjetor.