Takime me banorët dhe biznesin, kandidati Spahia zhvilloi edhe në zonën e Bahcallekut ku mori mbështetjen e qytetarëve për 14 Majin.

Për këtë zonë janë parashikuar një sërë investimesh tha Spahia, pasi mbetet porta hyrëse e Shkodrës dhe një prej lagjeve të vjetra të qytetit.