KREU I QARKUT NDOU PRET NË ZYRË ARBITRIN E NJOHUR TEFE PRELËN

Kreu i qarkut Shkoder, ka pritur ne zyren e tij nje prej arbitrave te njohur shqiptar, Tefe Prelen, i cili feston 82 vjetorin e...

VIZITA FALAS PËR VESHKAT NË “HOSPITAL ONE”

Profesoreshë, Doktoreshë Süheyla Apaydın, specialiste Nefrologe, diten e Shtune te 18 Majit, do të jetë në Shkoder per kontrolle falas me qytetaret në “Hospital...

37% E DËMEVE NË AKSIDENTE NË 2023 U ZGJIDHËN ME MARRËVESHJE

Gjatë vitit 2023, 37.6% të rasteve për dëmet e trajtuara janë zgjidhur me marrëveshje mes drejtuesve të mjeteve të përfshira në aksident, në rastet...

FINALJA E KONKURSIT “DUELI I SIPËRMARRËSVE TË RINJ”

Është zhvilluar sot finalja e konkursit “Dueli i sipërmarrsve të rinj” që është organizuar nga Albacademy në bashkëpunim me shkollën profesionale “Hamdi Bushati”. Ky...

DYERT E HAPURA NË SHKOLLËN PROFESIONALE TË BUSHATIT

Shkolla e mesme profesionale “Ndre Mjeda” në Bushat zhvilloi ditën e dyerve të hapura duke ftuar klasat e nënta të mbi 20 shkollave 9-vjeçare...

DITA E FAMILJES NË PROJEKTIN “SHPRESA”

Me rastin e ditës botërore të familjes, Projekti “Shpresa” ka zhvilluar një aktivitet me temë “Kujdesi në shtëpi familje: një burim drite dhe energjie...

DITA E DYERVE TË HAPURA NË SHKOLLËN “KOLË MARGJINI”

Shkolla e mesme pyjore “Kolë Margjini” ka zhvilluar ditën e dyerve të hapura për nxënësit e klasave të nënta. Drejtorja e kësaj shkolle, Albana...

VAU DEJËS, SHKRELI: INVESTIME NË ÇDO RRUGË

Dy rrugë në Vau Dejës janë drejt rikonstruksionit të plotë përmes një investimi të bashkisë atje. Në një gjatësi prej 2.5 km rrugët e...

LEZHA DO TË ÇELË SEZONIN TURISTIK NË PRISHTINË

Shqiptaret e Kosovës vijojnë të jenë më besniket e bregdetit të Lezhës dhe fillimisht sezoni turistik do të çelet në Prishtinë.Aktiviteti promovues me gjithçka...

VRANËSIRA E TEMPERATURA DERI NË 30 GRADË CELSIUS, PARASHIKIMI I MOTIT PËR KËTË JAVË

Për këtë javë vendi ynë parashikohet të jetë nën ndikimin e kushteve atmosferike relativisht të qëndrueshme. Masat ajrore që qarkullojnë janë relativisht të lagështa. Moti...

BOTA