DEDIKUAR FENOMENIT TË DHUNËS NDAJ GRAVE DHE ANGAZHIMIT PËR ZHDUKJEN E TIJ. Ne kuader te vazhdimesise se fushates se aktivizimit kunder dhunes ndaj gruas organizata “gruaja tek gruaja” ne bashkepunim me zyren e sherbimeve sociale prane bashkise Shkoder organizoi nje ekspozite te pergatitur nga nxenesit e shkolles “Prenke Jakova”. 

Kjo ekspozite synon qe permes artit te depertoje ne vetedijen e gjithsecilit per te denuar fenomenin e dhunes ndaj grave duke shpresuar keshtu ne parandalimin dhe zhdukjen e ketij fenomeni I cili vitet e fundit ka njohur nje rritje te ndjeshme ne vendin tone. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/Y3o2CDXputQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPËRFSHIRJE SOCIALE PËR ROMËT
Artikulli tjetërÇEÇENI, OPERACION ANTI – TERRORIST