QYTETARET: VENDOSNI NDRIÇIM JO FLAMUJ ELEKTORALË. Pedonalja e molos prane lumit buna vazhdon te kaloje nje situate blackout-I.Me ardhjen e stines se veres frekuentimi I kesaj pjese per shetitjet e pasdites eshte shtuar ndjeshem ndaj dhe qytetaret shkodrane ankohen cdo dite per mungesen e ndrcimit ne pjesen me te madhe te saj.

Per mikrofonin e star plus familjare te shumte qe kalojne nje pjese te mire te momenteve te pushimit gjate dites shprehin friken e tyre per shkak te erresires dhe mosfunksionitmit te ndricuesve prane kesaj shetitoreje. Shtyllat e vendosura ne pedonalen e molos funksionojne vetem pak metra ne fillim te shetitores ndersa ne pjesen me temadhe te saj mbizoteron erresira.Situata shihet qarte.Ende akoma ska pasur asnje reagim nga ana e bashkise Shkoder per mungesen e ndricmit edhe pse ky handikap sbeh qarte tere investimin e realuzar ne kete zone e cila me ardhjen e sezonit veror eshte mjfat e frekuentuar .

Artikulli paraprakHISTORIA E KALASË ROZAFA
Artikulli tjetërARKITEKTURA POPULLORE NË SHKODËR