KANDIDATI I PD, GARANTON ZBATIMIN E PROGRAMIT PËR KATËR VITET E ARDHSHME. Ne fshatin Paçram banoret kane zgjedhur se per ke do te votojne ne 21 Qershor. Ato kane zgjedhur kandidatin e partise Demorkatike Zef Hila.

Banoret kane shprehur mbeshtetjen e tyre per kandidatin e partise demokratike. Nga ana e tij kandidati I partise demokratike, Zef Hila është shprehur se bujqesia ngelet nje nga prioritetet kryesore. Fshati Paçram, ka garantuar nje vote plebishitare per PD-ne, sin je force e shpreses dhe zhvillimit te shqiperise.