BARDHAJ, RRUGA E AMORTIZUAR, BANORËT KËRKOJNË INVESTIM

Është investuar disa vite më parë për rikonstruksionin e rrugës kryesore në fshatin Bardhaj, të njësisë administrative Rrethina, por gjendja aktuale është kthyer në...

RRUGA “KUPE DANJE” ME GROPA, PA KAPAKË TË PUSETAVE

Infrastruktura rrugore në rrugën “ Kupe Danja” në lagjen “Qafëhardhi” në qytetin e Shkodrës është drejt degradimit. Mungesa e investimeve nga institucionet ka bërë...

MUNGESA E URËS PENALIZON 500 BANORË NË LEZHË

Rreth 500 banorë të lagjes "Kodër Mulliri" në Lezhë, duhet të udhetojnë gjatë për tu lidhur me rrugen nacionale Lezhë-Milot.Shkak i kësaj situate është...

DEGRADON RRUGA NË FUSHË-MILOT TË KURBINIT

Kjo është gjendja e rrugës që lidh Fushë-Milotin me superstraden Lezhë-Laç dhe disa fshatra të Kurbinit.Ky segment rrugor me gjatësi rreth 5 km ka...

TEPE, BANORËT BASHKËJETOJNË ME MBETURINAT

Edhe për banorët e zonës kjo mbetet një problem shqetësues. Ata thonë se edhe institucionet duhet të bëjnë punën e tyre por edhe vetë...

LAGJJA “TEPE” NËN PUSHTETIN E MBETJEVE

Lagjja “Tepe” në qytetin e Shkodrës vuan nga mungesa e ndërgjegjësimit të banorëve për të mbajtur pastër hapësirën publike. Në këtë zonë, një problematikë...

Prespektiva rinore në Shqipëri

Edhe pak ditë na ndajnë nga “Dita Botërore e Rinisë” Normalisht kjo ditë gjen kuptim në vendet e botës së zhvilluar tashmë përmes organizimeve të ndryshme....

ORATORI DON BOSKO, HAPEN LOJRAT VERORE

 Oratori Don Bosko, kthehet në pikë referimi gjatë stinës së verës për femijet, pasi cdo vit është kthyer në traditë hapja e lojrave verore.

BOTA