MESSENGER DO TË JU NJOFTOJ NËSE DIKUSH BËN ‘SCREENSHOT’ BISEDËN TUAJ

Nganjëherë një mesazh mund të jetë thjesht spontan – diçka që doni ta thoni një moment pa u brengosur se do të qëndrojë aty....

PROBLEMET PËR APPLE – IPHONE 13 ËSHTË GJITHNJË E MË PAK I KËRKUAR DHE...

Apple u sugjeron furnizuesve të komponentëve të iPhone 13 që nuk mund të porosisë më numrin e zakonshëm të telefonave për shkak të rënies...

GOOGLE KËRKON VULLNETARË

"Projekti Baseline" është një program i ri, katërvjeçar i nisur nga Verily divizioni i kërkimeve mjekësore të Alfabet, kompani amerikane e themeluar nga Google.

NASA NIS MISIONIN HISTORIK DREJT DIELLIT

NASA së fundmi ka nisur misionin e saj për të dërguar një satelit më pranë Diellit se kurrë më parë. Raketa që barte sondën...

A JENI GATI PER 5 G ?

Brenda pak vitesh të gjithë do të jemi të lidhur me rrjetin më të fuqishëm ndonjëherë. Kjo nuk do të jetë vetëm për internetin,...

TË DHËNAT PERSONALE, DËMI I PAKTHYESHËM/ RREZIKU I PËRJETSHËM PËR TË QENË VIKTIMA TË...

Përhapja masive e të dhënave sensitive të rreth 910 mijë qytetarëve të Qarkut të Tiranës, në kundërshtim me të gjithë kornizën ligjore që garanton...

ÇDO DITË DËRGOHEN MË SHUMË SE 300 MLD E-MAILE, TË DHËNAT DIXHITALE DREJTOJNË SOT...

Nga Richard Stengel Ne jetojmë në kohën e revolucionit më të madh të informacionit në historinë njerëzore, madje më të madh sesa ajo që solli...

RISIA E FUNDIT E INSAGRAMIT

Së fundmi Instagram ka filluar testimin me ndjekjen hashtageve në rrjetin social.

JA DATA E PUBLIKIMIT DHE ÇMIMI I IPHONE 8

Kompania Apple do sjellë iPhone 8 në muajin shtator të këtij viti, që pritet të jetë pajisja teknologjike më e mirë e të gjitha kohërave.

SË SHPEJTI FACEBOOK DO TË LANÇOJË PROGRAME PËR TV

Facebook, që definitivisht nuk është një kompani mediale, raportohet se është duke planifikuar të lansojë rreth dy programe origjinale për TV në mes të qershorit.

BOTA