SEKRETI PËR TË MOS MBARUAR BATERIA NË CELULARIN TUAJ ËSHTË TE BLUETOOTH DHE WIFI

Telefonat tanë inteligjentë janë më të zgjuar dhe më funksional se kurrë. Ata na lejojnë të shfletojmë në ueb, të kontrollojmë emailet tona, të...

FACEBOOK PO SHQYRTON NDALIMIN E REKLAMAVE POLITIKE NË EVROPË

Meta, kompania mëmë e Facebook dhe Instagram, po shqyrton ndalimin e reklamave politike nga platforma e saj në Evropë, sepse nuk do të jetë...

WHATSAPP: SEKRETI VIRAL PËR TË LEXUAR MESAZHE PA I HAPUR ATO

Nëse përdorni shumë WhatsApp, atëherë ndoshta ka raste kur nuk dëshironi të hapni një mesazh sepse do të duket sikur është hapur dhe lexuar....

WHATSAPP KUSHTE TË REJA PËR PËRDORUESIT SIPAS RREGULLAVE TË BE-SË

Shërbimi i mesazheve WhatsApp do të informojë më mirë përdoruesit për ndryshimet e ardhshme të kushteve të shërbimit pas një marrëveshjeje me Komisionin Evropian. “Përdoruesit...

PAS PROBLEMEVE, RIKTHEHET QASJA E PLOTË NË POSTIMET E TWITTER-IT

Platforma Twitter ka rikthyer qasjen e plotë në postimet e saj, pasi për një kohë gjatë 6 marsit, përdoruesit nuk mundën të shfletonin informacione...

STUDIMI: INTELIGJENCA ARTIFICIALE SË SHPEJTI DO TË JETË NË GJENDJE TË BËJË PUNËT E...

Sipas vlerësimeve të ekspertëve të inteligjencës artificiale nga Britania dhe Japonia, 39 % e kohës së shpenzuar aktualisht, kryesisht nga gratë, në punët shtëpiake...

WHATSAPP ME RISI, PËRDITËSIMI I FUNDIT NË PJESËN E MESAZHEVE

WhatsApp ka prezantuar një veçori të re përmes përditësimit më të fundit për përdoruesit në telefonat Android. Funksioni i ri e bën më të...

TRE APLIKACIONE MASHTRUAN 20 MILIONA NJERËZ, A KENI RËNË PRE EDHE JU?

Ne të gjithë duam të gjejmë një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të fituar para. Edhe nëse të ardhurat e tilla përfshijnë...

PROGRAMI I RI I INTELIGJENCËS/ MICROSOFT INVESTON MILIARDA DOLLARË NË CHATGPT

Microsoft tha se po bën një “investim shumëvjeçar e miliarda dollarësh” në programin e ri të Inteligjencës Artificiale, ChatGPT. Ata e përshkruan marrëveshjen e...

FLITET KUDO PËR TË, POR A E DINI CILAT JANË USHQIMET QË DUHET TË...

Diabeti po bëhet një patologji gjithnjë e në rritje. Sipas të dhënave të fundit të OBSH-së, numri i personave që vuajnë nga diabeti, po...

BOTA