NIS SHPËRNDARJA E RIMBURSIMEVE PËR LIBRAT

SHIROKA: PO SHPËRNDAHEN EDHE SHPËRBLIMET PËR GJITHA KATEGORITË E PENSIONISTËVE.Në qarkun e Shkodrës kanë mbërritur paratë të cilat do të shërbejnë si rimbursim për librat e blerë nga fëmijët në fillim vitin shkollor.

KISHA KATOLIKE URON KRISHTLINDJEN

MASSAFRA: DASHURI, RESPEKT DHE PAQE ME NJËRI-TJETRIN.Kisha Katolike ne Shkoder ne naten e madhe te Krishtlindjes ka uruar te gjithe besimtaret per nje Krishtlindje me plot dashuri per njeri-tjetrin 

SHKODËR, SHTOHEN RASTET E GRIPIT

MANDIJA: DERI NË 40 VIZITA BRENDA DITËS NË URGJENCËN E POLIKLINIKËS.Muaji dhjetor ka sjellë një numër më të madh sa i përket situates gripale në qytetin e Shkodrës e po ashtu një shtim edhe të virozave respiratore. Kështu në ambulancën e poliklinikës së specialiteteve në qytetin e Shkodrës sipas mjekes Hasije Mandija

FESTAT E FUNDVITIT, SHTOHET FLUKSI NË MURIQAN

POLICIA KUFITARE RRIT KONTROLLET DHE SHTON SPORTELET.Kthimi i emigranteve  te Shqiperise dhe Kosoves,  nga vendet  prendimore  per festat e fund  vitit ,  qe nga fillimi i kesaj jave ka  krijuar  radhe kilometrike  automjetesh  ne piken  kufitare te  Muriqanit. Sipas drejtuesve te policise kufitare  dhe emigracionit te Shkodres,

KISHA UNGJILLORE, URON KRISHTLINDJEN

MESAZHE KUPTIMPLOTE, NË KËTË DITË TË VEÇANTË PËR TË GJITHË BESIMTARËT

DHURATA NGA “CATI FOUNDATION”

BAZHDARI: EDHE BIZNESET E TJERA TË MBËSHTESIN PERSONAT ME AFTËSI NDRYSHE.Fondacioni “Aleanca Civile drejt Integritetit” i mundësuar nga biznesmenia Keti Bazhdari ka zgjedhur qendren e zhvillimin dhe shkollen “3 dhjetori” per te bere disa dhurata per festat e fundvitit.

FESTË PËR FËMIJËT E POLICËVE TË VRARË

NEXHI: TË VLERËSOJMË DHE TË JEMI PRANË KËTYRE FËMIJËVE E FAMILJEVE.Fëmijët e policëve të vrarë në krye të detyrës janë bërë pjesë e aktivitetit festiv të organizuar në teatrin “Migjeni”.

BËRDICË, “QYTETAR NDERI” PËR DY TË PUSHKATUAR

BRAHAMI: NUK E PRANUAN KOMUNIZMIN, NDER DHE RESPEKT PËR ATA FIGURA.Komuna e Bërdicës ka nderuar me titullin “Qytetar Nderi” dy persona të cilët u pushkatuan nga regjimi i egër monist, Pjetër Loro Gjondrekaj dhe Pjetër Harap Gjondrekaj.

SHIROKA: OSHEE TË MOS ABUZOJË ME ABONENTËT

“KUR QYTETARËT DALIN DEBITOR EDHE PSE KANE PAGUAR OSHEE T’I DREJTOHET POSTËS”. Me dhjetra persona edhe pse kanë paguar borxhet apo gjobat për energjinë elektrike ndaj Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ende abonentëve i shkojnë në banesat e tyre kamatvonesat e po ashtu shumat që njëherë janë paguar.

APELI LIRON KRYEKOMUNARIN E GRUEMIRËS

LIROHET EDHE ISH-DREJTORI I HIPOTEKËS NË MALËSINË E MADHE.Kryetari i Komunës Gruemirë lirohet nga burgu pas vendimit të gjykatës së apelit të Shkodrës. Po ashtu është liruar edhe ish-drejtori i hipotekës në Malësinë e Madhe, Asim Burgaj. Gjykata e Apelit ka zbutur masën e sigurisë të gjykatës së shkallës së parë të rrethit Shkodër, ku nga “arrest me burg” është vendosur ndryshim në “detyrim me paraqitje” dhe ndalim për të dalë jashtë Shqipërisë.

BOTA