Dobësohuni duke ngrënë çdo 12 orë

 Për të humbur në peshë, mjafton që ju të konsumoni dy vakte në ditë.
Studiuesit edhe një herë tjetër i mëshojnë faktit për ndjekjen e një regjimi dietik të shëndetshëm.

10 arsyet pse duhet të kemi në shtëpi një mace ose maçok

Kush ka thënë se vetëm qeni mund të jetë miku më i mirë i njeriut? Edhe macja mund ta përmirësojë jetën tonë dhe të na bëjë shoqëri. Zbuloni më poshtë se përse duhet të keni një mace në shtëpinë tuaj .

15 gënjeshtra që i dimë si të vërteta

Janë një sërë gjërash, të cilat ekzistojnë si mite dhe dihen nga njerëzit se janë të vërteta, por se në fakt janë gënjeshtra.Ja 15 gënjeshtra që i dimë si të vërteta

Hipoteza e fundit mbi Xhokondën, ishte nëna e Leonardos

Hipoteza e fundit mbi identitetin e Xhokondës është se ajo vjen nga Hong Kongu.
Historiani italian, Anxhelo Paratiko argumenton në librin e tij më të fundit se gruaja
enigmatike në pikturën e famshme të Leonardos, është nëna e tij.

BOTA