GUIDA PËR BIZNESET NË PEDONALEN E SHKODRËS

OMI: NJË GUIDË E TILLË REALIZOHET PËR HERË TË PARË NË QYTETIN TONË.

PUNËSIMI I MESHKUJVE, SFIDË PËR ZYRËN E PUNËS

Punesimi i meshkujve vijon te mbete sfide per Zyren Rajonale te Punesimit ne Shkoder.

EMIGRANTËT INDIFERENT NDAJ ANALIZAVE TË CHEK-UP

 Pergjegjesja e Qendres se Kontrollin Shendetesor prane Poliklinikes se qytetit Nevila Sukni shprehet se emigrantet po tregohen indifferent ndaj analizave te Chek Up.

APELI NË “STAR PLUS”, NDIHMA NË FAMILJEN PALINA

Një ditë më parë “Star Plus” publikoi rastin e familjes Palina ku kryefamiljarja ndodhet e paralizuar prej 8 muajsh ndërsa 3 pjestarët e tjerë...

MUAJI I RAMAZANIT, NË BUSHAT VIJON TRADITA

 Tashme eshte kthyer ne tradite mbajtja e yftareve gjate muajit te madherueshem te ramazanit.

10 USHQIMET QË NUK RUHEN NË FRIGORIFER

DISA HUMBIN AROMËN E SHIJEN, TË TJERAT MUND TË MYKEN
Ne pikun e vapes, deshira jone epr fresk, por edhe nevoja per t’I ruajtur, na ben qe t’I fusim ne frigorifer ujin dhe plot ushqime te tjera.
Por nese ka disa ushqime që e kanë të nevojshme ruajtjen në frigorifer,me  disa të tjera ne shpesh gabojmë kur i fusim në te njejtin vend.

DËMET QË SJELL DROGA NË ADOLESHENCË

Pavarësisht se nuk ka shifra ekzakte, fenomeni i përdorimit të lëndëve psikotrope, kryesisht drogave të lehta tek fëmijët dhe të rinjtë është diçka që po shihet gjithnjë e më tepër me shqetësim nga psikologët.

HISTORIA E JETMIRIT, PA SHTËPI DHE PA PRINDËR

Ndërkohë që institucionet promovojnë shkollimin dhe strehimin në kuadër të ditëve të familjes, shumë qytetarë mbijetojnë duke mbledhur materiale plastike në koshat e qytetit të Shkodrës.

“SHPREHJET NË STOLAT E QYTETIT”

Postulate me thenie motivuese jane vendosur ne te gjitha lulishtet e qytetit te shkodres.

DJEGIA E MBETURINAVE, “EFEKTE KANCEROGJENE”

Djegia e mbeturinave në By Pass-in e Shkodrës të hënën mund të shkaktojë efekte kancerogjene tek shëndeti i njerëzve sidomos nga djegia e gomave.

BOTA