ORATORI DON BOSKO, HAPEN LOJRAT VERORE

 Oratori Don Bosko, kthehet në pikë referimi gjatë stinës së verës për femijet, pasi cdo vit është kthyer në traditë hapja e lojrave verore.

SHKOLLA “SALO HALILI” FESTON 100 VJETORIN

Shkolla 9 vjeçare “Salo Halili” ka festuar sot 100 vjetorin e krijimit.

“MOS I SHISNI VAJZAT”, AKTIVITET NË MUAJIN E ANTITRAFIKIMIT

Trafikimi i qënieve njerëzore vazhdon që të mbetet një fenomen i rrezikshëm për shoqërinë shqiptare.

KOPSHTI “TON ALIMHILLI”, EKSPOZITË NË DITËN E TOKËS

Aktiviteteve sensibilizuese ne diten boterore te tokes i eshte bashkuar edhe kopshti “Ton Alimhilli”.

BASHKËPUNIMI OJF- QEVERI

TASCO, PREZANTON POLITIKAT PËR FORCIMIN  E KËTIJ BASHKËPUNIMI .

RËNDËSIA E DHËNIES SË NDIHMËS SË PARË

Ndihma e pare shpeton jete!

SHKODËR, FSHATI I “HARRUAR” I NJËSISË RRETHINA

Edhe pse jetojnë jo më shumë se 10 km larg qytetit të Shkodrës afro 1000 banorë në fshatin Bardhanjor në njësinë administrative Rrethina thonë...

SHKENCËTARËT: HELMI I GJARPRIT BRAZILIAN, HAPI I PARË POTENCIAL DREJT SHËRIMIT NGA COVID-19

Shkencëtarët brazilianë kanë zbuluar se një molekulë nga helmi i gjarprit jararacussu, ka zvogëluar riprodhimin e coronavirusit në qelizat e majmunëve, një hap i...

ANA E MALIT PROMOVON PRODHIMET BUJQËSORE

Prodhimet bujqësore dhe zhvillimi i agroturizmit në njësinë administrative të Anës së Malit ishin ishin kryefjala e panairit të zhvilluar ditën e sotme në...

MUNGESA E AMBIENTEVE PËR TË ZHVILLUAR PRAKTIKËN

Pavarësisht preferencës që studentët kanë për degën e infermierisë , shefi i departamentit Emiljano Pjetri tregoi për mungesën e ambienteve për të zhvilluar praktikën nga studentët e infermierisë .

BOTA