SHTOHEN RASTET E DHUNËS NË LEZHË

Numri i grave të dhunuara që kërkojnë urdher mbrojtje ka ardhur në rritje në Lezhë, por shtimi i rasteve lidhet me sensibilizimin e shoqërise...

BARDHAJ, BANORËT KËRKOJNË RRUGË

Me dhjetëra familje vijojnë të jetojnë në kushte të vështira në fshatin Bardhaj, ku përveç rrugës, që është problemi kryesore për ta, mungojnë edhe...

DITA NDËRKOMBËTARE KUNDËR KORRUPSIONIT, BALLA DREJTUAR QYTETARËVE: DENONCONI MENJËHERË …

Ministri i Brendshëm Taulant Balla, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare kundër Korrupsionit i është drejtuar qytetarëve dhe medias të raportojnë pa hezitim shkeljet dhe...

MBRËMJE BAMIRËSIE NË LEZHË

15 shefa të njohur kuzhine në Lezhë u bënë bashkë në një mision të veçantë dhe human në mbështetje të shtëpisë "Rosalba", qendrës rezidenciale...

PANAIR ARTISTIK NGA PERSONAT ME AFTËSI NDRYSHE

Nuk janë si gjithë të tjeret, por munden të bëjnë gjëra të bukura.Bëhet fjalë për përsonat me aftesi ndryshe në Lezhë të cilët kanë...

GRUDË E RE, “BANORËT KËRKOJNË RRUGË”

Banorët e fshatit Grudë e Re në njësinë administrative Rrethina, prej vitesh vuajnë mungesën e infrastrukturës rrugore. Situata bëhet më e vështirë gjatë stinës...

QENDËR PËR SHTRESAT VULNERABËL NË KURBIN

Shtresat vulnerabel në Kurbin, do të kenë mundësi të marrin trajtim dhe asistencen e nevojshme përmes qendres e cila është ngritur për të qenë...

VARFËRI E SËMUNDJE, JETA E FAMILJES MARKAJ

Në varfëri dhe me të zonjen e shtëpisë me probleme të shëndetit mendor.Kjo është gjendja e familjes Markaj në fshatin Shullaz të Kurbinit.Prej 10...

STUDIMI NDËRKOMBËTAR LISTON VENDET ME POPULLSINË MË ‘DEPRESIVE’, JA KU RENDITET SHQIPËRIA

Më parë konceptohej si një çrregullim surreal, së cilës njerëzit nuk i kushtonin rëndësi, ndërsa sot është një nga çrregullimet mendore më e kudo...

QYTETARËT: ÇMIMET TË PAPËRBALLUESHME

Çmimet e frutave dhe perimeve, kanë pësuar një rritje të konsiderueshme në krahasim me një vit më parë. Një gjë të tillë e pranojnë...

BOTA